Izvod iz sažetka dnevnih događaja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događaja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata (04/05.12.2018.godine), iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirano je 5 prijava; na području Konjica 2, na području Mostara 1, na području Jablanice 1 i na području Čapljine 1.

 

Iz oblasti javnog reda i mira nije bilo registriranih prekršaja.

 

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 7 prometnih nesreća; na području Mostara 2, na području Čapljine 2, na području Čitluka 1, na području Konjica 1 i na području Jablanice 1. Tri su osobe zadobile lake tjelesne ozlijede.

 

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

 

  • 04.12.2018. godine, u 19,20 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da je od strane nn maskirane osobe, uz prijetnju automatskom puškom, izvršeno razbojstvo u trgovini “BEST”, u ul. M. Tita u Mostaru, pri čemu je otuđena neutvrđena količina novca. Izvršen očevid, poduzete potrebne mjere.

  • 04.12.2018. godine u PS Mostar Centar je prijavila D.M. iz Mostara nestanak svoje majke I.M. (1964) iz Pologa-Mostar, koja se u ranim jutarnjim satima udaljila iz obiteljske kuće u Pologu. Patrola policije izvršila je uži i širi obilazak terena u Pologu, ali navedena osoba nije pronađena. U 12,00 sati pripadnici GSS Široki Brijeg prijavili su da su u koritu rijeke Lištice, u mjestu Međine, pronašli beživotno tijelo nn ženske osobe. Izvršenim očevidom na licu mjesta utvrđeno je da se radi o I.M. Poduzete sve potrebne mjere.