Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata (29/30.10.2015. godine) na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta registrirano je 11 prijava (na području Mostara 6, na području Čitluka 1, na području Stoca 1, na području Prozor-Rame 1 i na području Konjica 1).

 

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Mostara.

 

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 3 prometne nezgode (na području PU Mostar 2 i na području PU Čapljina 1). Dvije su osobe zadobile ozlijede neutvrđenog stupnja.

 

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

 

  • 29.10.2015. godine, u 08,00 sati, PS Čitluk je izvještena da je tijekom noći izvršena provala u trgovinu “Prusina” u Međugorju. Na lice mjesta izašli su pripadnici policije, izvršen je očevid, te je utvrđeno da je otuđena veća količina cigareta i sitnog novca. O svemu je upoznat nadležni tužitelj.

  • U noći 29/30.10.2015. godine, oko 03,45 sati, PU Mostar je izvještena da se na odjel CUM-a u Mostaru javila osoba sa zadobivenim ozlijedama u tuči. Pripadnici policije su izašli na lice mjesta, te utvrdili da se radi o Žarku K. iz Mostara. Isti je izjavio da je fizički napadnut od strane njemu nepoznatih osoba dok je izlazio iz noćnog kluba “Pink Panter” u ul. Vukovarska. Dežurni liječnik se izjasnio da se radi o teškim tjelesnim ozlijedama, te je o svemu upoznat tužitelj. Pripadnici policije poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na otkrivanju počinitelja.