Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

 

Za protekla 24 sata ( 06/07.01.2018.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 12  prijava ( na području Mostara 7, na području  Jablanice 1, na području Neuma 1, na području Čitluka 1 i na području Čapljine 2).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su četiri prekršaja i to na području Mostara 3 i na području Rame 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirano je 18 prometnih nezgoda i to na području Mostara 10, na području Stoca 2, na području Rame 1, na području Neuma 1, na području Čapljine 3 i na području Konjica 1 u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, jedna osoba lakše tjelesne ozljede dok su dvije osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

  • 05.01.2019 godine u 17,55 sati PU Mostar je obaviještena da je u trgovini „Konzum“ u Biletić polju izvršeno razbojstvo. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policje te je utvrđeno da su dvije NN maskirane osobe uz prijetnju vatrenim oružjem iz objekta otuđili neutvrđenu količinu novca ,više šteka cigareta i procesor od računara. Na licu mjesta izvršen je očevid a o svemu su upoznate policijske patrole na terenu.