Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata ( 05/06.06.2019.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije/kantona, registrirano je 5 prijava (na području Mostara 3, na području Konjica 1 i na području Prozor-Rame  1).

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirana su 4 prekršaja; na području Mostara 2, na području Konjica 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti  sigurnosti prometa  registrirano je 6 prometnih nesreća; na području Mostara 2, na području Čapljine 1, na području Čitluka 1, na području Jablanice 1 i na području Konjica 1. Tri su osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja izdvajamo :

  • 05.06.2019.godine,  oko 08,30 sati, u ul. M.Tita u Mostaru, gdje se tijekom noći dogodila eksplozija na parkiranim vozilima, na lice mjesta je došla novinarka lista Dnevni avaz koja je fotografirala zatečeno stanje. Tom prigodom vlasnik jednog od oštećenih vozila joj je istrgao mobitel iz ruke i zahtijevao da izbriše slike, te da to ne smije nigdje objaviti. Policijska patrola je toj osobi izdala prekršajni nalog.