Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata ( 07/08.08.2019.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirane su 4 prijave ( na području Mostara 3 i  na području Čapljine 1).

Iz oblasti javnog reda i mira  registriran je jedan prekršaj i to na području Konjica 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirano je 10 prometnih nezgoda i to na području Mostara 6, na području Konjica 2, na području Stoca 1 i na području  Rame 1 u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede dok su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede .

Od evidentiranih događaja izdvajamo :

  • 07.08.2019.godine oko 13,30 sati u mjestu Ovčari , općina Konjic , dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao Z.N.(1995) iz Sarajeva upravljajući motociklom marke „Suzuki“. Isti je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede. Na licu mjesta izvršen je očevid a o svemu je upoznat tužitelj.
  • 07.08.2019.godine oko 10,50 sati u PU Mostar obratila se djelatnica TR Konzum u Ul.G.Vukovića u Mostaru i prijavila da je od strane NN muške osobe otuđena neutvrđena količina robe iz navedenog objekta. Oko 16,30 sati , djelatnica istog objekta,  se obratila u PU Mostar i prijavila da se u objektu nalazi osoba koja je istog dana izvršilo krađu artikala. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije i lišili slobode osobu B.P.(1977) koji je priznao navedeno kazneno djelo. O svemu je upoznat tužitelj i Odjel krim. policije.