Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata (13/14.01.2020.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona, registrirano je 5 prijava (na području Mostara 2, na području Čapljine 1, na području Čitluka 1 i na području Prozor-Rame 1).

Iz oblasti javnog reda i mira  registriran je jedan prekršaj i to na području Jablanice.

Iz oblasti  sigurnosti prometa  registrirano je pet prometnih nesreća;  na području Mostara 2, na području Konjica 1, na području Stoca 1 i na području Čapljine 1. Jedna je osoba smrtno stradala.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

  • 13.01.2020.godine, oko 09,45 sati, PS Stolac je obaviještena da u ul. S.S.Krančevića pored puta leži NN muška osoba koja je stradala u prometnoj nesreći. Dolaskom na lice mjesta djelatnici policije su utvrdili da se radi o M.B.(1929) iz Berkovića, kojeg je udarilo nepoznato teretno motorno vozilo. Ozljeđeni pješak je prevezen kolima Hitne pomoći u Dom zdravlja Stolac gdje mu je ukazana medicinska pomoć, a nakon toga je prevezen na CUM Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo. O svemu je upoznat tužitelj, dok su u tijeku sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji vozila i vozača koji je sudjelovao u ovoj prometnoj nesreći.