Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata (18/19.01.2016.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirano je 15 prijava; na području Mostara 11, na području Prozor-Rame 2, na području Jablanice 1 na području Konjica 1.

 

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 2 prekršaja; na području Mostara 1 i na području Prozor-Rame 1.

 

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirana je 1 prometna nezgoda i to na području Mostara. Jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede.

 

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

 

  • 18.01.2016. godine u PS Mostar Centar je prijavio S.P. iz Mostara provalu u TR “Pandža” u Rudarskoj ulici u Mostaru. Otuđena je neutvrđena količina raznih artikala. Izvršen očevid.

  • 18.01.2016. godine u PS Mostar Jug prijavio je A.M., vlasnik poduzeća “Ekon” u Carskim vinogradima, da je tijekom noći od strane nn počinitelja izvršena provala u prostorije navedenog poduzeća pri čemu su otuđeni akumulator, dvije plinske boce te razni sitni alat. Upoznata krim. policija, poduzete potrebne mjere.

  • 18.01.2016. godine u PS Mostar Centar prijavio je S.M., vl. TR “Stole” u ul. K. Tomislava u Mostaru da je izvršena provala u navedenu trgovinu. Upoznata krim. policija, poduzete potrebne mjere.