Tiskovna-konferencija povodom ubojstva Božidara Cicmila

Tiskovna-konferencija povodom ubojstva Božidara Cicmila

 

Danas je u prostorijama MUP-a HNŽ održana tiskovna-konferencija povodom ubojstva Božidara Cicmila koje se dogodilo 19.10.2015.godine u mostarskom naselju Rudnik kao i sigurnosno stanje na području naše županije.

Nazočnima su se obratili Komesar policije MUP-a HNŽ gosp. Ilija Lasić i Načelnik Sektora kriminalističke policije gosp. Ramiz Hasić.

               

U svom izlaganju , Komesar policije se zahvalio na dolasku velikog broja novinara i njihovom interesiranju te istakao da sigurnosno stanje nije ugroženo posljednjim događajem i da nije bitno uticalo na opće stanje sigurnosti u županiji.

Načelnik Sektora krim.policije je , prije svega ,izrazio zadovoljstvo korektnim ponašanjem i pisanjem svih medija o pomenutom događaju , te su na taj način doprinjeli boljem i efikasnijem radu policije na ovom slučaju.

U cilju istrage , iznesene su samo one informacije i podaci  koje  , u ovom trenutku  , ne mogu da naškode istrazi a o svim relevantnim informacijama i rezultatima daljnje istrage , javnost će biti blagovremeno obavještenja.

 

                                                               Ured za odnose s javnošću