Izvod iz sažetka dnevnih događaja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događaja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata (4/5.7.2024. godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirano je 7 prijava; na području Mostara 4, na području Čapljine 1, na području Jablanice 1 i na području Čitluka 1.                                            

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 3 prekršaja; na području Konjica 1, na području Mostara 1 i na području Jablanice 1.                                           

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 6 prometnih nezgoda; na području Mostara 4, na području Neuma 1 i na području Čitluka 1. Jedna je osoba zadobila lake tjelesne ozljede.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

  • 4.7.2024. godine, oko 23,45 sati, policijski službenici Sektora krim. policije, Odjela za posebne namjene, su na gradskom području Mostar jugozapad lišili slobode jednu osobu od koje su privremeno oduzete dvije NN tablete roze boje i mobitel. Isti je zadržan u prostorijama za zadržavanje PU Mostar. Upoznat tužitelj.
  • 4.7.2024. godine policijski službenici PU Mostar su, radeći po planu pojačane kontrole prometa, s akcentom na motocikle, izdali 19 prekršajnih naloga, kontrolirali 12 motocikla, kontrolirali 68 motornih vozila, iz prometa isključili 2 vozila i 3 vozača, te izdali 19 upozorenja.