Izvod iz sažetka dnevnih događaja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događaja za protekla 24 sata

 

Za protekla 24 sata (25/26.06.2020.godine), iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirano je 5 prijava; na području Mostara 4 i na području Čapljine 1.    

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja, oba na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 4 prometne nesreće; na području Mostara 3 i na području Jablanice 1. Dvije su osobe zadobile lake tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

  • 25.06.2020. godine, u 10,10 sati, dežurni tehničar Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Konjic izvjestio je Policijsku upravu Konjic kako su u navedenoj ustanovi zaprimili poziv kojim su izvješteni da je nn osoba zadobila ozlijede prilikom prevrtanja traktora u mjestu G. Višnjevice, Konjic. Patrola policije PS Konjic utvrdila je da je ozlijeđeni F.H. (1954) istovarao drvene kolčeve s prikolice u dvorištu svoje kuće u mjestu G. Višnjevice. Tom prilikom došlo je do samopokretanja traktora kojega je ozlijeđeni pokušao zaustaviti pri čemu je pao na tlo, a traktor je prešao preko njegovog grudnog koša. F.H. je zadobio ozlijede u vidu napuknuća rebara, te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Konjic. Izvršen očevid, poduzete potrebne mjere.