Izvod iz sažetka dnevnih događaja za protekli vikend

Izvod iz sažetka dnevnih događaja za protekli vikend

Za protekli vikend ( u vremenskom periodu od 21.03-23.03.2020.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 8  prijava (  na području Mostara 4, na području Konjica 1, na području Rame 1 i na području Čapljine 2).

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirana su tri prekršaja i to na području Mostara 3.

Iz oblasti  sigurnosti prometa   registrirane su 3 prometne nezgode i to na području Mostara 1, na području Neuma 1 i na području Konjica 1 u kojima je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

  • 21.03.2020.godine oko 20,30 sati u PU Čapljina obratio se N.T.(1965) iz Čapljine i prijavio da je tijekom večeri u njegov stan došla A.B. iz Mostara sa još dvije NN osobe i tom prilikom izvršili razbojstvo nad njim. Isti su ga uz uporabu fizičke snage savladali te zadali više udaraca po tijelu a zatim mu vezali ruke i otuđili novčanik u kojem se nalazio novac i osobni dokumenti. O svemu je upoznat Odjel krim. policije koji poduzima sve potrebne mjere i radnje na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.