Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata (16/17.05.2016.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirano je 9 prijava (na području Mostara 5, na području Čapljine 2 i na području Konjica 2)

 

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 4 prekršaja; na području Mostara 3 i na području Čitluka 1.

 

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 7 prometnih nezgoda; na području Čapljine 2, na području Konjica 1, na području Jablanice 1, na području Neuma 1, na području Mostara 1 i na području Čitluka 1.

 

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

 

  • 16.05.2016. godine u PS Mostar Sjever je prijavio Š.D. da je tijekom noći izvršena provalna krađa u poduzeće “Dizdarević group” u Salakovcu. Otuđeni su stroj za varenje, 3 motofleksa, bušilica i kutija raznog alata. Izvršen očevid.

  • 16.05.2016. godine u PS Mostar Centar je prijavio M.B. da mu je iz nezaključane kuće u ul. B. Šarića od strane dvije mlađe muške nn osobe romske nacionalnosti otuđen novac. Upoznata krim. policija, poduzete potrebne mjere.

  • 16.05.2016. godine od strane djelatnika Sektora krim. policije - Odjela za posebne namjene, u ul. M. Budaka u Mostaru je, zbog osnovane sumnje da je počinio KD “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” slobode lišen F.C. (1997) iz Širokog Brijega. Od istog je izuzet omot od celofana sa sadržajem nn zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Upoznat nadležni tužitelj.