Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

 

Za protekla 24 sata ( 05/06.01.2016.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 12 prijava ( na području Mostara 12).

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Čapljine.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirano je 6 prometnih nezgoda i to na području Mostara 3, na području Jablanice 1  na području Čapljine 2 u kojima  je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede neutvrđenog stupnja, jedna osoba teške tjelesne ozljede dok su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

-      05.01.2016.godine u PU Mostar obratio se V.V. iz Mostara i prijavio da mu je tijekom noći od strane NN osobe otuđeno vozilo marke Passat dok se nalazilo parkirano u Ul.Rudarska bb. Upoznat Odjel krim.policije.

-      05.01.2016.godine u 07,45 sati u mjestu Sretnice –Mostar dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali Vladimir S. sa vozilom „Citroen C3“ , Vedran M. sa vozilom „VW Golf“ i Pero V. sa vozilom „VW Passat“. Tom prigodom teške tjelesne ozljede zadobila je putnica iz vozila Citroen Draženka P. , ozljede neutvrđenog stupnja zadobila je putnica Mirjana S. dok su lakše tjelesne ozljede zadobili Pero V. Vedran M. i Viktorija M. Na licu mjesta izvršen je očevid a o svemu je upoznat tužitelj.