Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata ( 05/06.08.2020.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 13 prijava (  na području  Mostara 4, na području Jablanice 2, na području Rame 1, na području Neuma 1, na području Čitluka 1, na području Stoca 1, na području Čapljine 2 i na području Konjica 1 ).

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirana su 4 prekršaja i to na području Mostara 2 i na području Jablanice 2 .

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirano je 10  prometnih nezgoda  i to na  području Mostara 4, na području Čapljine 2, na području Konjica 2, na području Rame 1 i na području Čitluka u kojima je šest osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

  • 05.08.2020.godine patrola policije PU Mostar je , vršeći redovite poslove , na lokalitetu Put za Raštane izvršila legitimiranje osobe E.K.(2001)  koji je tom prilikom dragovolnjo  predao policijskim službenicima pet komada smotuljaka NN biljne materije  koja asocira na opojnu drogu Marihuanu kao i prozirnu vrećicu sa sadržajem bijele praškaste tvari . Upoznat Odjel krim. policije.