Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata ( 15/16.02.2021.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirane su 4  prijave (  na području  Mostara 2, na području Jablanice 1 i na području Rame 1).

Iz oblasti javnog reda i mira   registrirana su dva  slučajeva i to na području Čitluka 1 i na području Konjica 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa   registrirano je 7 prometnih nezgoda i to na području Mostara 4, na području Jablanice 1, na području Čapljine 1 i na području Čitluka 1 u kojima su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

  • 15.02.2021.godine oko 09,00 sati patrola policije PS Rama je u mjestu Mostac  izvršila kontrolu osobe I.M.(1977) iz Jablanice  koji je tom prilikom patroli policije dragovoljno predao jedan joint , jedan pvc smotuljak sa sadržajem suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu. Isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama PS radi kriminalističke obrade a o svemu je upoznat tužitelj.
  • 15.02.2021.godine oko 23,00 sati u PS Rama obratila se A.R. iz G.Vakufa i prijavila da joj je u caffe baru „Centar“ u Ul.K.Tomislava u Prozoru otuđena torba sa novcem i dokumentima. Ista je izrazila sumnju na vlasnika caffe bara i jednog gosta. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije koji su tom prilikom pronašli torbu u šanku navedenog objekta i jedan dio novca. Osobe A.K. i M.B. su lišene slobode a o svemu je upoznat tužitelj.