Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

 

Za protekla 24 sata ( 02/03.06.2021.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirane su  4 prijave i to na području Mostara 3 i na području Konjica 1.

Iz oblasti javnog reda i mira  nije registriran niti jedan  slučaj.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirane su 3 prometne nezgode i to na području Mostara 2 i na području Čitluka 1 u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede dok su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

  • U noći 02/03.06.2021.godine u 04,30 sati na lokalitetu Rondoa u Mostaru policijska patrola je pokušala da zaustavi vozilo „Alfa Romeo“ koje nije stalo na znak STOP a u kojem se nalazilo pet osoba, te se ubrzano udaljava u pravcu sjevera. Za istim je uslijedila potjera policijske patrole sa zvučnom i svjetlosnom signalizacijom na šta se vozač također oglušio i nastavio kretati i u više navrata na magistralnoj cesti M-17 pokušao izgurati policijsku patrolu sa puta. Vozilo je uspješno zaustavljeno na lokalitetu M-17 u blizini „SELEX „ crpke te je utvrđeno da je vozilom upravljao H.M.(1995) koji je prevozio četiri migranta koji nisu posjedovali nikakve dokumente. Osoba je lišena slobode i u tijeku je krim. obrada.
  • 02.06.2021.godine u 10,20 sati na raskrižju ulica M. Tita i M-17 u mjestu Zalik dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali E.S.(1995) sa vozilom „VW Golf II“ i M.P.(1993) sa vozilom „VW Golf IV“. Tom prilikom teške tjelesne ozljede zadobila je malodobna osoba iz vozila „VW Golf IV“ E.P.(2014) dok su lakše tjelesne ozljede zadobila oba vozača i saputnik iz vozila „VW Golf IV“ S.DŽ.. Na licu mjesta izvršen je očevid a o svemu je upoznat tužitelj.