Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

 

Za protekla 24 sata ( 26/27.07.2021.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirane su 4  prijave i to na području Mostara 2 i na području Konjica 2.

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirana su tri  slučaja i to na području Mostara 1, na području Neuma 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti  sigurnosti prometa  registrirano je 7 prometnih nezgoda i to na području Mostara 4, na području Čapljine 1, na području Čitluka 1  i na području Konjica 1 u kojima je jedna osoba smrtno stradala.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

  • 26.07.2021.godine u 22,00 sati na dijelu magistralne ceste M-17 između Čelebića i Orahovice dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao T.A.(1983) iz Čelebića upravljajući motociklom . Isti je tom prilikom izgubio kontrolu nad istim i sletio u kanal pored ceste. Kolima Hitne pomoći prevezen je u Dom zdravlja Konjic odakle je zbog zadobivenih ozljeda ( TTP opasne po život) odmah upućen u SKB Mostar. Međutim krečući se prema Mostaru , isti je preminuo i u takvom stanju je dovezen u SKB Mostar. Na licu mjesta izvršen je očevid a o svemu je upoznat tužitelj.