Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata (18/19.02.2016.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirano je 9 prijava; na području Mostara 5, na području Konjica 3 i na području Čapljine 1.

 

Iz oblasti javnog reda i mira nije registriran niti jedan prekršaj.

 

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 5 prometnih nezgoda; na području Mostara 4 i na području Jablanice 1. Jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede.

 

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

 

  • 18.02.2016. godine u PU Konjic je prijavila N.B. iz Sarajeva da joj je od strane nn počinitelja otuđen čamac u mjestu Pokojište, te izvršena provala u vikendicu pri čemu su otuđena vesla i ribarski štapovi. Poduzete potrebne mjere.

  • 18.02.2016. godine u PU Čapljina je prijavio Ž.B. iz Bobanovog sela da mu je tijekom noći otuđeno vozilo marke VW Golf koje je bilo parkirano ispred kuće. Upoznate policijske patrole na terenu, poduzete potrebne mjere.

  • 18.02.2016. godine u PU Konjic je prijavio T.B. da su u mjestu Repovica izvršene provale u dvije kuće vlasništvo M.J. i M.A. Vlasnici se ne nalaze u Repovici, tako da nije poznato što je otuđeno.