Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata (03/04.03.2016.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirano je 5 prijava; na području Mostara 4 i na području Konjica 1.

 

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 3 prekršaja; na području Mostara 2 i na području Stoca 1.

 

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 4 prometne nezgode, sve na području Mostara. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

 

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

 

  • 03.03.2016. godine, u 9,40 sati, u PS Mostar Centar je prijavila djelatnica trgovine Konzum, u ul. K. Domagoja, razbojstvo od strane nn maskirane osobe koja je uz prijetnju nožem od iste otuđila neutvrđeni iznos novca. Poduzete potrebne mjere.

  • 03.03.2016. godine u PS Mostar Centar je prijavio djelatnik Sokol securiti da se upalio alarm u kladionici Milenium, u ul. M. Tita. Patrola policije je utvrdila da je u kladionicu ušao nn muškarac, visine oko 175 cm, koji je u ruci imao neki predmet, te da je od djelatnice otuđio novac. Poduzete potrebne mjere.

  • 03.03.2016. godine u PS Mostar Jug je prijavljeno da je od strane maskirane muške osobe, uz prijetnju dugim naoružanjem, izvršeno razbojstvo nad djelatnicom benzinske crpke Gazprom, u mjestu Konjusi, te da je tom prilikom otuđena izvjesna količina novca. Upoznat nadležni tužitelj, poduzete potrebne mjere.