Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Izvod iz sažetka dnevnih događanja za protekla 24 sata

Za protekla 24 sata (11/12.04.2016.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona, registrirano je 11 prijava (na području Mostara 9, na području Čitluka 1 i na području Čapljine 1).

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirano je pet prekršaja; na području Mostara 2, na području Konjica 2 i  na području Prozor-Rame 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirano je 5 prometnih nezgoda; na području Mostara 4 i na području Čapljine 1. Dvije su osobe zadobile  lakše tjelesne ozljede.

 

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

-      11.04.2016.godine u PU Mostar je prijavila S.Ć.(1974) da je tijekom noći od strane nn osobe izvršena provala u kuću vl. K.M. u Vrapčićima. Izlaskom na lice mjesta, djelatnici policije su utvrdili da je nn osoba podesnim predmetom djelovala na ulazna vrata i ušla u kuću. Nije utvrđeno je li nešto otuđeno iz razloga jer se još nije javio vlasnik kuće.

-      11.04.2016.godine u PU Mostar je prijavio M.P.(1965) da je u posljednja četiri dana izvršena provala u kuću vl. H.M. u Vrapčićima. Tom prigodom je nn osoba podesnim predmetom djelovala na balkonska vrata i ušla u unutrašnjost kuće, ali nije utvrđeno je li nešto otuđeno jer se vlasnik kuće trenutačno nalazi u inozemstvu.